Pata Çeke Facebook Twitter LinkedIn

Pata racë Çeke e trashëguar


 • Pata Çeke
 • Patë Çeke me kreshtë
 • Identifikimi gjinor i patave
 • Pse të shtosh patën Çeke?
 • Mbarështimi i patave Çeke
 • Vezë duke u çelur për shitje
 • E shkruajtur nga
 • Hani patë për të shpëtuar patë!
 • 

  Si të gjejme gjinine e patave çeke

  Paraqitja nuk është mënyra më e mirë për të identifikuar gjininë e patave

  Edhe meshkujt edhe femrat janë të bardhë, dhe madje edhe pesha nuk është gjithmonë e besueshme.

  Menyra 100% e sigurt per te gjetur gjinine e patave

  Patat, si dhe zogj të tjerë te familjes Anatidae dhe Strucit, kane penis. Zogjtë e tjerë nuk kanë penis. Nëse ju dëshironi të përcaktoni gjininë e patat me 100% saktësi, e vetmja mënyrë është të gjesh penisin në kloakë. Mënyra më e mirë si të bëhet kjo eshte: një person i ulur vë patën me kokë poshtë në mes të këmbëve të tij dhe fikson krahët me kofshët e tij. Ndihnmon ne qoftese dikush tjeter mban kembet e pates. Bishti i patës shtyhet drejt kurrizin te saj për të patur akses më të mirë në kloakë. Me gishta, ngadalë hapet kloaka në të gjitha drejtimet. Në qoftë se pata është mashkull, penisi do të zgjatet. E njjta menyre perdoret edhe per bibat e sapolindura, por duhet bere me shume kujdes qe te mos demtohen. Penisi e bibave eshte shume i vogel (nuk është zhvilluar plotësisht) dhe mund të ngatërrohet lehtë me një nga lobet në kloakë.

  Patë Çeke mashkull
  Patë Çeke mashkull

  Patë Çeke femer
  Patë Çeke femer

  Pata Çeke > Identifikimi gjinor i patave

  Copyright © Pata Çeke, 2006-2024. All rights reserved. Ndryshimet e fundit: 22. November 2023